Centrum voor Tandzorg doet een kwaliteitsbelofte

Centrum voor Tandzorg is een maatschappelijke organisatie, een stichting. Dit betekent dat wij geen winstoogmerk hebben. Iedereen is welkom. We zijn er met name ook voor de kwetsbare groepen in onze samenleving.

Het feit dat wij geen winstoogmerk hebben betekent dat er meer tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. De tandarts neemt de tijd om zich echt in de patiënt te verplaatsen. Samen wordt er gewerkt aan een tand- en mondzorgplan op maat en krijgt u de best mogelijke tandzorg. Eventuele winsten worden bij ons weer benut om nieuwe initiatieven, rondom verbetering van de mondzorg, te financieren. Zo verzorgen wij preventielessen op scholen en geven wij informatie over mondgezondheid en gebitsverzorging aan mantelzorgers van hulpbehoevende ouderen.

Daarnaast financieren wij regelmatig wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelconcepten, die wij dan ook weer gebruiken bij onze dagelijkse praktijkvoering. Zo is de, reeds bij Centrum voor Tandzorg gehanteerde behandelmethode voor de jeugd, bij ons in een promotie onderzoek wetenschappelijk onderzocht en als zeer succesvol bewezen. Deze behandelmethode wordt nu door het Ivoren Kruis als “Gewoon Gaaf” gepropageerd als dé behandelmethode voor de jeugd.

Innovatie is ons niet vreemd. U vindt bij ons hoogwaardige tandheelkundige zorg in een moderne praktijk met de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en sterilisatie.

In 2011 hebben wij het officieel erkende ISO/HKZ-kwaliteitscertificaat voor de tandartspraktijk behaald. Daarmee behoren wij tot een van de weinige tandartspraktijken die hun kwaliteit kunnen aantonen en hun werkwijze en systeem hebben laten goedkeuren door een onafhankelijke instantie. In 2013 hebben wij als een van de eerste tandartspraktijken in Nederland de ISO Healthcare Certificering behaald.

Locaties

Behandelcentrum 's-Hertogenbosch
Eekbrouwersweg 4
5233 VG 's-Hertogenbosch

Maandag: 8.15 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.15 - 21.15 uur
Woensdag: 8.15 - 17.00 uur
Donderdag: 8.15 - 21.15 uur
Vrijdag: 8.15 - 17.00 uur

“Dochter van 5 was ontzettend bang. Stapje voor stapje op speelse wijze is ze van haar angst af.”
M Schalken - van Hulten
Nieuws en mededelingen

Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus
22-04-2020
Gedragsregels Centrum voor Tandzorg door het coronavirus Vanaf 22 april is Centrum voor Tandzorg weer geopend voor reguliere behandelingen. Vanwege...  Lees meer

Patiënt bedankje
20-03-2020
Ontvangen van een patiënt met pijnklachten die erg blij was dat wij snel konden helpen. Bedankt!  Lees meer
Nieuwsarchief